fbpx

Vill du bli en del av vårt kreativa team?

Tror du att C2 skulle ha nytta av ditt kunnande och att du skulle trivas att jobba med oss? Skicka en öppen ansökan med CV och arbetsprov till Milla (milla@c2.fi).

We have this thing called LÅL

Små saker gör stor skillnad – det är därför vi har LÅL.

Allt det här betyder LÅL för oss.

Frukost

Vi kickstartar alltid veckan med ett gemensamt veckomöte, där bordet fylls av frukost. Måndagarna hos oss är därför hands down veckans bästa dag.

Fun Friday

En fredagseftermiddag i månaden är vigd åt gemensamma aktiviteter. Fun Friday -aktiviteterna varierar mellan himmel och jord; hittills har vi bland annat spelat biljard och bubble ball fotboll, tävlat i frågesport och testat på väggklättring.

Spelpauser

Hos oss har vi inte så många kaffepauser, men desto fler spelpauser. Vi brukar spontant utmana kollegor i lufthockey, käppgymnastik och stretchövningar.

Gemenskap

I grupp är vi starkare, därför välkomnar vi alla varmt med i teamet – även hundarna.

Flexibilitet

Även om arbetet är en stor del av livet, är det inte hela livet. Därför anpassar vi arbetet efter vår vardag. Det viktigaste är att man sköter sitt jobb, inte var man sköter det.

Lärande

Man lär så länge man lever. Vi tror att vi utvecklas när vi vågar utmana oss. Vi främjar fortsatt lärande genom att regelbundet delta i olika workshops, skolningar och evenemang.

 

 

”Come as you are! Täällä me ollaan tällaisia eri planeettojen asukkaita.”
-Laura

”Jobbet, gänget, atmosfären, C2 är lätt bästa arbetsplatsen jag har jobbat på.”
-Felicia

”Paskempia työpaikkojakin on, en vaan ole kokeillut.”
-Sippola

”Det finns de som har frågat mig: – är det ert gäng som alltid äter lunch ute tillsammans och skrattar så mycket.”
-Nina