fbpx

Mukaan parhaisiin juttuihin?

MOI!

Me ollaan tosi mukavia ja sitä varten varmaan katselet mahdollisuuksia liittyä meidän jengiin. Samaan tapaan me pidetään silmät ja korvat kokoajan auki, jotta parhaat tekijät löytäisivät parhaat jutut.

 


 

Etsimme aktiivisesti:

  • Video- ja valokuvaaja
  • Digimarkkinoinnin ja analytiikan taitaja

Jos osaamisesi tärppää lähesty Mikkoa (mikko@c2.fi) vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrot myös aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä laitat mahdollisia referenssitöitä nähtäville. Rakennetaan yhdessä sitten osaamiseesi sekä luovaan intohimoosi soveltuva työnkuva. Aloittaa voit heti, jos meillä matchaa hyvin!

 


 

AVOIMET HAKEMUKSET

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimena muita työpaikkoja, mutta emme vielä tiedä susta ja sun osaamisesta – heitä meitä avoimella hakemuksella, jossa kerrot itsestäsi sekä osaamisestasi. Mielellään kokemuksella ja työnäytteillä täydennettynä. Avoimia hakemuksia voi laittaa Mikolle (mikko@c2.fi).

Harjoittelupaikat

Jos et ole vielä mainonnan ammattilainen, mutta tiedät haluavasi sellaiseksi, niin meillä on aina välillä harjoittelupaikkoja tarjolla korkeakouluopiskelijoille. Laita harjoittelujhakemuksesi Mikolle (mikko@c2.fi) ja kerro siinä itsestäsi sekä harjoitteluun liittyvistä käytännön asioista (milloin pitäisi/mahdollista suorittaa, mitä vaatimuksia jne). Harjoittelusta on eniten hyötyä, jos voit pyöriä joukossamme vähintään kolme kuukautta.

Tällä hetkellä harjoittelupaikkoja on tarjolla:

  • Projektiharjoittelija (markkinoinnin-/viestinnän opiskelija)
  • Copywriter -harjoittelija (markkinoinnin-/viestinnän opiskelija)
  • Graafisen suunnittelun harjoittelija
  • Valo- ja videokuvauksen harjoittelija