Mukaan parhaisiin juttuihin?

MOI!

Me ollaan tosi mukavia ja sitä varten varmaan katselet mahdollisuuksia liittyä meidän jengiin. Samaan tapaan me pidetään silmät ja korvat kokoajan auki, jotta parhaat tekijät löytäisivät parhaat jutut.

JUNIOR DIGITAL CREATIVE

Etsimme digimarkkinoinin tekemisestä, optimoinnista ja analysoinnista syttyvää tyyppiä. Pääset kasvattamaan taitojasi osana digitiimiämme ja ottamaan vastuuta eri kampanjoiden mainonnan rakentamisesta sekä ylläpitämisestä. Olet analyyttisesti ajatteleva luova tyyppi ja elät digitaalisen mainonnan puolesta. Tulet työskentelemään hakusanamainonnan, displaymainonnan ja somemainonnan parissa – näin on hyvä, että olet eri mainospaneelien ja analytiikkatyökalujen kanssa hyvää pataa. Google AdWords ja Analytics sertifikaateista on ehdottomasti hyötyä. Työ on aluksi osa-aikaista ja sinua koulutetaan tarvitsemillasi osa-alueilla. Jatkossa mahdollisuus täysipäiväiseen työsuhteeseen.

Laita hakemuksesi Mikolle (mikko@c2.fi), lisätietoja voit kysellä maililla tai puhelimella.

AVOIMET HAKEMUKSET

Tällä hetkellä meillä ei ole muita avoimia työpaikkoja, mutta emme vielä tiedä susta ja sun osaamisesta – heitä meitä avoimella hakemuksella, jossa kerrot itsestäsi sekä osaamisestasi. Mielellään kokemuksella ja työnäytteillä täydennettynä. Avoimia hakemuksia voi laittaa Suville ja Mikolle (suvi@c2.fi & mikko@c2.fi).

Harjoittelupaikat

Jos et ole vielä mainonnan ammattilainen, mutta tiedät haluavasi sellaiseksi, niin meillä on aina välillä harjoittelupaikkoja tarjolla korkeakouluopiskelijoille. Laita harjoittelujhakemuksesi Mikolle (mikko@c2.fi) ja kerro siinä itsestäsi sekä harjoitteluun liittyvistä käytännön asioista (milloin pitäisi/mahdollista suorittaa, mitä vaatimuksia jne). Harjoittelusta on eniten hyötyä, jos voit pyöriä joukossamme vähintään kolme kuukautta.

Tällä hetkellä harjoittelupaikkoja on tarjolla:

  • Projektiharjoittelija (markkinoinnin-/viestinnän opiskelija)
  • Graafisen suunnittelun harjoittelija
  • Valo- ja videokuvauksen harjoittelija