fbpx

Mukaan parhaisiin juttuihin?

MOI!

Me ollaan tosi mukavia ja sitä varten varmaan katselet mahdollisuuksia liittyä meidän jengiin. Samaan tapaan me pidetään silmät ja korvat kokoajan auki, jotta parhaat tekijät löytäisivät parhaat jutut.

COPYWRITER

C2 Advertising on monipuolinen mainostoimisto, jonka riveissä on tilaa monipuoliselle ja rohkealle copywriterille. Tule meille suunnittelemaan mainontaa kaikkiin kanaviin ja kirjoittamaan sisältöjä, jotka innostavat, ihastuttavat ja saavat aikaan toimintaa. Toimistomme sijaitsee Vaasassa.

Olet hakemamme tyyppi, jos tunnistat itsesi näistä:

  • Rakastat ideoida ja osaat suunnitella sekä luoda erilaisia kaupallisia sisältöjä
  • Tuotat oivaltavaa tekstiä, joka herättää tunteita ja toimintaa
  • Hallitset erinomaisesti vähintään kaksi seuraavista kielistä: suomi, ruotsi ja englanti
  • Ymmärrät viestinnän suunnittelua
  • Osaat pitää monta lankaa käsissäsi ja koet asiakastyön luontevaksi
  • Olet opiskellut yliopistossa tai muussa korkeakoulussa ja omaat työkokemusta markkinoinnin, mainonnan tai viestinnän parista

Mielenkiintoisten, vaihtelevien ja vaativien työtehtävien lisäksi tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja paikan timanttisessa tiimissämme.

Toimita meille vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Suville (suvi@c2.fi) 20.5.2018 mennessä ja kuorruta se hyvällä CV:llä.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Suvi Markko, suvi@c2.fi, puh 050 534 1911

AVOIMET HAKEMUKSET

Tällä hetkellä meillä ei ole muita avoimia työpaikkoja, mutta emme vielä tiedä susta ja sun osaamisesta – heitä meitä avoimella hakemuksella, jossa kerrot itsestäsi sekä osaamisestasi. Mielellään kokemuksella ja työnäytteillä täydennettynä. Avoimia hakemuksia voi laittaa Suville ja Mikolle (suvi@c2.fi & mikko@c2.fi).

Harjoittelupaikat

Jos et ole vielä mainonnan ammattilainen, mutta tiedät haluavasi sellaiseksi, niin meillä on aina välillä harjoittelupaikkoja tarjolla korkeakouluopiskelijoille. Laita harjoittelujhakemuksesi Mikolle (mikko@c2.fi) ja kerro siinä itsestäsi sekä harjoitteluun liittyvistä käytännön asioista (milloin pitäisi/mahdollista suorittaa, mitä vaatimuksia jne). Harjoittelusta on eniten hyötyä, jos voit pyöriä joukossamme vähintään kolme kuukautta.

Tällä hetkellä harjoittelupaikkoja on tarjolla:

  • Projektiharjoittelija (markkinoinnin-/viestinnän opiskelija)
  • Graafisen suunnittelun harjoittelija
  • Valo- ja videokuvauksen harjoittelija