fbpx

Osaksi luovaa tiimiämme?

Luuletko, että sopisit meille töihin? Lähetä avoin hakemus, CV:llä ja työnäytteillä täydennettynä Millalle (milla@c2.fi).

 

We have this thing called LÅL

Pienillä jutuilla on suuri vaikutus – siksi meillä on LÅL.

Tätä kaikkea LÅL meille tarkoittaa.

Aamupalaa

Starttaamme viikot aina yhteisellä viikkopalaverilla, joissa pöytään katetaan myös aamupala. Meillä maanantai on siis hands down viikon paras päivä.

Fun Friday

Yksi perjantai-iltapäivä kuussa on pyhitetty yhteiselle tekemiselle. Fun Friday -aktiviteetit voivat olla kaikkea maan ja taivaan väliltä; tähän mennessä on muun muassa pelattu biljardia ja kuplafutista, visailtu hittikappaleita sekä seinäkiipeilty.

Pelitaukoja

Meillä ei pidetä kovin usein kahvitaukoja, mutta pelitaukoja sitäkin enemmän. Työkaverin voi haastaa spontaanisti ilmakiekkoon, keppijumppaan tai vaikkapa leuanvetoskabaan.

Yhteisöllisyyttä

Porukassa olemme enemmän, ja siksi toivotammekin kaikki lämpimästi tervetulleiksi työporukkaan – myös koirat.

Joustavuutta

Vaikka työ onkin iso osa elämää, ei se ole koko elämä. Siksi meillä työt sovitetaan osaksi arkea ja kunhan hommat tulevat tehtyä, ei ole väliä missä ne tehdään.

Oppimista

Oppia ikä kaikki. Uskomme, että rohkeasti yrittämällä kehitymme. Edesautamme jatkuvaa oppimista osallistumalla tasaisesti myös erilaisiin workshoppeihin, koulutuksiin ja tapahtumiin.

 

 

 

 

”Come as you are! Täällä me ollaan tällaisia eri planeettojen asukkaita.”
-Laura

”Vi gör mycket tillsammans som ökar trivseln på jobbet. T.ex. har vi ett lufthockeyspel, frukost varje måndag och Fun Friday en gång i månaden.”
-Felicia

”Täällä pääsee toteuttamaan itseään. Moni eri toimiala tulee tutuksi ja oppii uutta. Ja tietty ihanat työkaverit, työpaikan sijainti ja ympäristö.”
-Anu

”Meillä on aika vähän mitään teennäistä paskaa.”
-Mikko V.