fbpx

ELY-keskus on nostanut tukeaan koronatilanteen vuoksi, joten päivähinta sinulle on todellakin vain kolme kymppiä plus alv. Tästä ei tosiaan ole vahingossa jäänyt esimerkiksi nolla pois. Apua voit kysyä mm. markkinointistrategian uudistamiseen, asiakassuhteiden ylläpitoon, muutostarpeiden analysointiin tai lyhyen tähtäimen selviämissuunnitelmaan.

Täältä meiltä C2:n riveistä löytyy kolme keskuksen valtuuttamaa liikkeenjohdon asiantuntijaa, joilta saat konsultointiapua tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Heidän kauttaan apunasi on koko C2-tiimin osaaminen. Voit ottaa yhteyttä Tuukkaan, Millaan tai Andyyn myös tarkentavien kysymysten merkeissä.

Tarkista ELY-keskuksen asiakasohjeesta, millä kriteereillä ELY:n tukemat palvelut ovat saatavilla. Meidän kauttamme saat ohjeessa mainittuja Analyysi- ja Konsulttipalveluja.

Kun olet tutustunut ohjeeseen, voit hakea palvelua sähköisesti ELY-keskuksen aluehallinnon asiointipalvelusta.

Olemme itsekin pk-yritys, joten ymmärrämme, minkä kanssa joudut tässä tilanteessa painimaan. Tarvittaessa autamme sinua rekisteröitymään ja hoidamme byrokratian. Yhdessä tästä selvitään.

 

 

Pyydä Tuukka asiantuntija-avuksi, 30€ / päivä

 

Tuukka Turunen

Hallituksen puheenjohtaja

Puh: 050 341 1800

Email: tuukka@c2.fi

Kun käytät ELY-keskuksen asiantuntijahakua, Tuukka löytyy konsulttiyrityksensä Contiumin kautta.

Pyydä Milla asiantuntija-avuksi, 30€ / päivä

 

Milla Monola

Toimitusjohtaja

Puh: 0400 963 547

Email: milla@c2.fi

Pyydä Andy asiantuntija-avuksi, 30€ / päivä

 

Andy Prinkkilä

Asiakkuuspäällikkö

Puh: 050 480 4764

Email: andy@c2.fi