fbpx

Solving on erikoistunut raskaiden taakkojen siirtämiseen tarkoitettujen siirtojärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Se on alansa huippu – Solvingin laitteita on käytössä yli 20 eri teollisuudenalalla ja yli 50 maassa.

Vuonna 2017 Solvingin 40-vuotiasta taivalta haluttiin juhlistaa muun muassa näyttävällä julkaisulla, jonka teemaksi valittiin moderni, aikakauslehtimäinen ”vuosikertomus”. Koska Solvingin tuotteilla liikutellaan valtavan suuria asioita, päätettiin, että kaikki muukin saa olla suurta – kvartaalikin vuosikymmenen mittainen! Julkaisu tehtiin kolmella kielellä, ja se julkaistiin yrityksen 40-vuotisjuhlallisuuksien ja avoimien ovien yhteydessä syyskuun 2017 lopussa.

Julkaisu tehtiin kolmella kielellä, ja se julkaistiin yrityksen 40-vuotisjuhlallisuuksien ja avoimien ovien yhteydessä syyskuun 2017 lopussa.

Koska Solvingin tuotteilla liikutellaan valtavan suuria asioita, päätettiin, että kaikki muukin saa olla suurta – kvartaalikin vuosikymmenen mittainen!

Vuonna 2017 Solvingin 40-vuotiasta taivalta haluttiin juhlistaa muun muassa näyttävällä julkaisulla, jonka teemaksi valittiin moderni, aikakauslehtimäinen ”vuosikertomus”.