fbpx

SK Tuote on Suomen, Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän johtava kiinnitys- ja erikoiskattotarvikkeita kehittävä ja valmistava yritys. Yrityksen erinomaiset tuotteet tunnetaan VILPE®-tuotenimellä.

SK Tuote tilasi meiltä markkinointikampanjan, jonka tavoitteena oli nostaa VILPE-brändin tunnettuutta kuluttajien keskuudessa. Aiemmin SK Tuote on markkinoinut vain LVI-alan ammattilaisille – nyt tunnettuutta haluttiin lisätä myös loppukäyttäjien parissa.

Mainonnan pääkanavaksi valittiin radio, joka tarjosi budjetin kannalta parhaan peiton koko kampanja-ajaksi. Radiokampanjaa tuettiin sosiaalisen median kampanjoinnilla, display-mainonnalla sekä lehtimainonnalla rakentamiseen liittyvissä lehdissä. Kampanjan kärkenä toimi viesti ”VILPE kuuluu suomalaiseen maisemaan” – suurimmassa osassa suomalaisia rakennuksia kun on käytössä VILPE-tuotteita. Lisäksi radiokampanjan brändispoteissa hyödynnettiin taglinea ”Koti ilman Vilpeä on kuin..” Sosiaalisen median kampanjan pääroolissa olivat brändivideot, joissa laajennettiin radiosta tuttuja mainoksia kuvallisella kerronnalla. Vastasimme videoiden tuotannosta kokonaisuudessaan.

Mainonnan pääkanavaksi valittiin radio, joka tarjosi budjetin kannalta parhaan peiton koko kampanja-ajaksi.