fbpx

Rinta-Joupin Autoliike Oy on Suomen automaailman suurimpia tekijöitä 17 toimipisteellään ja 17 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin edustuksillaan. Yritys haluaa olla loistavan asiakaspalvelun edelläkävijä, joten verkkosivujen pitää olla ennen kaikkea toimivat, tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset. Siispä suunnittelimme ja toteutimme Rinta-Joupiin Autoliikkeen verkkosivuille kokonaan uuden rakenteen ja loimme sille raikkaan ja selkeän ilmeen, joka palvelisi asiakkaita mahdollisimman hyvin. Entinen sivusto oli ehtinyt muuttua vaikeasti navigoitavaksi ja vanhanaikaiseksi, eikä tärkeintä tietoa enää ollutkaan helppo löytää monien kirjoittajien lisättyä sisältöä. Siispä google-optimoimme koko laajan sisällön, kirjoitimme lyhyesti ja ytimekkäästi kaikki tarpeelliset sisällöt ja tuotimme suuren määrän asiakasta auttavia artikkeleita auton tai matkailuajoneuvon hankinnasta, omistamisesta ja huollosta – kansantajuisesti ja helposti lähestyttävällä tavalla. Tietoa kerättiin ja kartutettiin haastattelemalla autoliikkeen automyyjiä ja huollon mekaanikkoja ympäri Suomen.

Sivuston uusi, selkeämpi ja nykyaikainen ilme toteutettiin pienillä hienovaraisilla päivityksillä olemassaolevaan ilmeeseen.

Sivuston koodasi yhteistyökumppanimme Redland.

Onnistunut yhteistyö Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa jatkuu yhä – tuotamme sivustolle tilauksesta uusia tekstejä, jotta autoliikkeen asiakkaat saavat aina ajankohtaista tietoa ja kuulevat viimeisimmät automaailman uutiset.  Kirjoitamme myös Rinta-Joupin Autoliikkeen uutiskirjeet ja autamme sosiaalisen median kampanjoinnissa.

Kirjoitimme lyhyesti ja ytimekkäästi kaikki tarpeelliset sisällöt ja tuotimme suuren määrän asiakasta auttavia artikkeleita auton tai matkailuajoneuvon hankinnasta, omistamisesta ja huollosta – kansantajuisesti ja helposti lähestyttävällä tavalla.

Suunnittelimme ja toteutimme Rinta-Joupiin Autoliikkeen verkkosivuille kokonaan uuden rakenteen ja loimme sille raikkaan ja selkeän ilmeen.