fbpx

Asiakkaan tarve

Euro-BioImaging on Euroopan laajuinen infrastruktuuri, joka tarjoaa sekä akateemikoille että yritysten tutkijoille avoimen pääsyn kehittyneimpiin biologisen ja lääketieteellisen kuvantamisen teknologioihin ja palveluihin. Sen palveluita käytetään paljon myös mm. syöpätutkimuksessa, ja niitä on sovellettu myös esimerkiksi meriekosysteemien tutkimiseen. Koska Euro-BioImagingin palveluyksikköjen toiminta rakentuu huipputarkan kuvantamisen laitteiden ja osaamisen ympärille, myös sen ilmeen ja verkkosivuston haluttiin yltävän visuaalisesti samalle huipputasolle.

C2:n ratkaisu

Toteutimme Euro-Bioimagingille ilmeen uudistuksen ja suunnittelimme visuaalisesti näyttävän sivuston, joka kokoaa yhteen merkittävän tutkijajoukon ympäri maailmaa. Suunnittelimme ja kuvasimme 16 jäsenmaan yhteiselle sivustolle myös Euro-Bioimagingin toimintaa esittelevän videon Turun johtokeskuksessa. Tämän lisäksi jatkoimme luomaamme visuaalista ilmettä myös muissa Euro-Bioimagingille toteuttamissamme markkinointimateriaaleissa.

Kuuntelimme asiakkaan edustajia Suomesta ja maailmalta herkällä korvalla ja toimimme joustavasti yli maarajojen. Kävimme tapaamassa Euro-Bioimaginin edustajia eri jäsenmaista Turussa, ja löysimme yhdessä ratkaisut, jotka toimivat koko laajassa kansainvälisessä verkostossa. Oli ilo auttaa osaamisellamme tutkijoita, jotka ovat eturintamassa etsimässä ratkaisuja maailmalla leviävien tautien pysäyttämiseen.

Käy tutustumassa Euro-Bioimagingin sivusoon osoitteessa eurobioimaging.eu

”C2:n kanssa saimme toteutettua laajalti kiitosta keränneen graafisen ilmeen ja käyttäjärajapinnan web-portaaliimme, joka on huomattavasti tavanomaisia nettisivuja monimutkaisempi. Pyöritämme isoa kansainvälistä infrastruktuuria, jolla on runsaasti muuttuvia ja hankaliakin tarpeita, mutta esimerkillisen joustavuuden ja yhteistyön kautta C2 löysi ratkaisut jokaiseen tilanteeseen. C2 teki kautta linjan erinomaista ja tehokasta työtä, jolla on ollut suuri merkitys toiminnallemme koko Euroopan tasolla.”

– Pasi Kankaanpää, projektipäällikkö, Euro-Bioimaging

”C2 teki kautta linjan erinomaista ja tehokasta työtä, jolla on ollut suuri merkitys toiminnallemme koko Euroopan tasolla.”