fbpx

EnergyVaasa on Pohjoismaiden suurin energia-alan yritysten keskittymä. Olemme tehneet yhteistyötä jo vuosia – muun muassa jokavuotisten EnergyWeekien parissa. Tällä kertaa pääsimme uudistamaan EnergyVaasan yritysilmettä.

Tavoitteenamme oli tehdä uudesta ilmeestä pohjoismaisen raikas, joten mustan ja oranssin sävyistä ilmettä raikastettiin rohkeasti vaaleampaan suuntaan. Uusi ilme sai alkunsa kuuden kontaktin ajatuksesta – jokainen maailman ihminen on vain kuuden kontaktin päässä toisistaan. Syntyi ajatus kuusikulmaisista kennoista, jotka kuvastavat EnergyVaasan mahdollistamia kontakteja. Uuden ilmeen takana onkin pitkälle kantava tarina, joka toimii upeasti ja ajattomasti kaikissa EnergyVaasan sovelluksissa.

Uusi ilme sai alkunsa kuuden kontaktin ajatuksesta – jokainen maailman ihminen on vain kuuden kontaktin päässä toisistaan.

Uuden ilmeen takana onkin pitkälle kantava tarina, joka toimii upeasti ja ajattomasti kaikissa EnergyVaasan sovelluksissa.

 

Tavoitteenamme oli tehdä uudesta ilmeestä pohjoismaisen raikas, joten mustan ja oranssin sävyistä ilmettä raikastettiin rohkeasti vaaleampaan suuntaan.