fbpx

Koulutuskuvauksia ÅA:n verkkosivuilla

Asiakkaan tarve

Åbo Akademi on Suomen ainoa ruotsinkielinen yliopisto, joka tarjoaa laajasti eri alojen koulutuksia. Åbo Akademi on myös kansainvälisesti tunnustettu tutkimusyliopisto, jonka uusille sivuille kirjoitimme yli 100 sivua sisältöä.

Åbo Akademi tarvitsi apua koulutuksensa kuvaamisessa mielenkiintoisella ja yhtenäisellä tavalla, sillä se haluaa houkutella parhaat nuoret hakijat opiskelijoikseen. C2 on yksi harvoista mainostoimistoista, joka tuottaa laadukasta sisältöä myös toisella kotimaisella – siksi C2 olikin luonnollinen valinta Åbo Akademille.

C2:n ratkaisu

Copywriterimme sukelsivat syvälle yliopistomaailmaan ja löysivät uuden tavan kertoa Åbo Akademista kohderyhmän kannalta uskottavasti ja aidosti. Syksyn 2017 aikana kirjoitimme yli 100 sivua sisältöä Åbo Akademin uusille sivuille.

Tavoitteena oli luoda sivusto, joka erottuu joukosta niin teknisiltä ominaisuuksiltaan, visuaalisuudeltaan kuin sisällöltään. Tartuimme haasteeseen ja kirjoitimme koulutuskuvaukset täsmälleen aikataulussa. Haimme tietoa, perkasimme olemassa olevaa, konsultoimme asiantuntijoita ja kirjoitimme!

”Uskalsimme antaa C2:n vastuulle tärkeimpien tekstiemme – koulutuskuvausten – kirjoittamisen. Tämä oli rohkea veto, joka osoittautui täysosumaksi”, kertoo Åbo Akademin markkinointikoordinaattori Ulrika Ström.

P.S. Haluaisitko opiskella ÅA:ssa? Käy tutustumassa kirjoittamiimme koulutusteksteihin osoitteessa www.abo.fi!

Uskalsimme antaa C2:n vastuulle tärkeimpien tekstiemme, koulutuskuvausten, kirjoittamisen. Tämä oli rohkea veto, joka osoittautui täysosumaksi

Ulrika Ström, markkinointikoordinaattori, Åbo Akademi