# Throwback

01.09.2016

Kaikki tietävät mikä on Throwback Thrusday, eikö vain? Vanha juttu: postataan someen menneisyyden kaikuja. Semmoisista tulee usein hyvälle mielelle – siinäpä heti kärkeen hyvä vinkki somesisältöjensä kanssa painiville.

Uunituoretta…

Meille C2:lla referenssit ovat jatkuvaa throwbackia: kerrotaan siitä mitä ollaan tehty ja valotetaan vain hiukan sitä mitä on tulossa tai meneillään. Kaikkia referenssejä emme millään ehdi saada ilmoille, vaikka pitäisi, mutta viimeaikaisista jutuista tunnemme ylpeyttä mm. Stormossenin vuosikertomuksesta. Siinä tehtiinkin kunnon throwbackit, kun teema vietiin neonväriselle 80-luvulle, jolloin yritys perustettiin. Toimistolla oltiin tosin vähän eri mieltä siitä, oliko 80-luku kokonaisuudessaan ihana vai kamala.

 

referenssi8

…arkistojen helmiä…

Viime viikolla toimiston #throwback ulottui tavallista pidemmälle, kun referenssikaappi pistettiin taas järjestykseen. Samalla tuli muisteltua yhtä sun toista projektia, joka C2:lla on syntynyt. Oli hauska nähdä, miten jotkut asiakastyöt näyttivät edelleen tuoreilta, vaikka aikaa on päässyt vierähtämään reilustikin. Toimistokoira Wilja (tunnetaan myös nimellä Mainos-Möyrä) auttoi järjestelyssä, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy…

…ja yksi ”OMG!”

Siivousurakan keskellä vastaan tuli myös y-Pressin kansikuva, josta tuskin tunnistimme omiamme. ”OMG! Olenko mä tossa?”, Anu huudahti ja kaikkia nauratti. Vuosi oli 2009 ja Contium ylpeili Vuoden yrittäjän tittelillä. Tunnistatko kuvasta myös Mervin ja Tuukan? Niihin aikoihin Mikko, Tomppa ja Hannakin olivat jo kuvioissa. Eipä tainnut heistä kukaan aavistaa, että parin vuoden päästä syntyisi ”Contium kakkonen”, eli C2. Tässä sitä nyt ollaan!

 

IMG_6114

 

C2 <3 Suvi

Throwbackin hengessä mainittakoon myös se, että Suvi on luotsannut C2:sta tänään tasan vuoden. Huikeeta! ”Nyt on lupa innostua”, kuten Suvi ensimmäisenä työpäivänään totesi. Jos haluat muistella mitä muuta sanottavaa Suvilla oli 1.9.2015, voit fiilistellä seuraavaa videopätkää:

 

 

Ei sitten muuta, kuin uusia mainosmuistoja luomaan 🙂