Menu

Mikko Vartiainen

Luova johtaja
Partner

Mikko

Vartiainen

040 563 6717 mikko@c2.fi

Todellinen mainosdiggari Mikko on jo pienenä poikana mennyt elokuviinkin katsomaan mainokset – tapa, joka edelleen ajaa miehen avaamaan television päivittäin, ihan vain muutaman mainoskatkon takia. Mikolla on 10 vuoden työkokemus markkinoinnista ja matkalle mahtuu niin brändien rakentamista kuin isoja kampanjoita sekä yksittäisiä sloganeita. Tänä aikana molemmat, niin B2B kuin B2C ovat tulleet erittäin tutuiksi, kuten myös projektien johtaminen ja isojen monimediaisten kokonaisuuksien suunnittelu.

Luovana johtajana Mikko vastaa uusien ratkaisuiden etsimisestä ja luovien tiimien sparrauksesta. Uusien asiakkuuksien parissa Mikko on vähintään auttamassa vastaavaa tiimiä starttaamaan ja vetämässä konseptointia. Mikon vahvuuksia ovat kokonaisuuksien hahmottaminen, liikkuvan kuvan suunnittelu ja toteutus, digimarkkinointi ja kampanja- sekä mediasuunnittelu.

Mikko on opiskellut Vaasan yliopistossa markkinointia sekä viestintää ja tällä hetkellä Mikko opiskelee Helsinki Design Schoolin Filmmaking –tutkintoa – tätä kautta voimme kehittää omaa liikkuvan kuvan tuotantoamme entistä paremmaksi ja monipuolisemmaksi.

Mikko on yksi C2 Advertisingin neljästä osakkaasta.

  • Mikko Vartiainen