Menu

Lauri Korkeamäki

Digital Creative

Lauri

Korkeamäki

040 062 0404 lauri@c2.fi

Digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin ja strategisen mediasuunnittelun monitoimimies. Data, mitattavuus ja insight kaikissa muodoissaan saavat endorfiinin virtaamaan. Kokemusta digitaalisesta markkinoinnista Laurille on kertynyt yrittäjyyden, verkkokaupan ja kahden mediatoimiston positioissa. Kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita on löytynyt laidasta laitaan; auto-ala, FMCG, kiinteistö- ja vuokra-markkinat, lääketeollisuus, matkailu sekä elektroniikka. Marcom-kanavista tutuimpia ovat hakukoneet, display, programmatic, natiiviratkaisut ja sosiaalinen media.

Elokuun puolivälissä 2017 Digital Creativena aloittanut Lauri pyöräilee, käy kuntosalilla ja (amatööri)kokkailee vapaa-ajallaan. Perhesiteet Vaasaan ovat vahvat ja kaupunki on jo ennestään tuttu. C2 Advertisingilla hän ryhtyy sparrailemaan mediakanavien, luovien ratkaisujen ja mitattavuuden kehittämisessä, sekä keskittymään maksettujen kanavien jakelun optimointiin. Lauri on siis toimiston overall-digital-good-guy.

Lauri opiskelee Vaasan yliopistossa Strategic Business Development-ohjelmassa kauppatieteiden maisterin tutkintoaan ja maalailee toiveikkaan lavealla pensselillä graduideoita ennakoivan konversiomallinnuksen strategisista applikaatioista.