Menu

Laura Lindén

Copywriter

Laura

Lindén

040 729 5505 laura@c2.fi

Laura on kokenut kielten ja viestinnän asiantuntija, joka on työskennellyt kääntämisen ja tulkkauksen parissa yli 10 vuotta. Työkielinä ovat olleet lähinnä molemmat kotimaiset, toisinaan ”eksoottisemmat” norja, tanska ja englanti. Tuntiopettajan töitäkin Laura on päässyt menneisyydessä kokeilemaan – tosin vain todetakseen, että vaikka opiskelijat ovat kivoja, omien taitojen hiominen, uusien sanojen bongailu ja monikielisen viestinnän mystisen maaperän tutkiskelu on sitäkin kiehtovampaa.

Vaasan yliopistossa suoritetun FM-tutkinnon jälkeen lähtö Vaasasta oli lähellä. Viime tipassa Vaasan seudun kaksikieliset kunnat Maalahti ja Mustasaari onnistuivat houkuttelemaan Lauran lämpimään syleilyynsä. Ja mikäs siinä oli ollessa – aihepiirejä ja tyylilajeja tuli koluttua laidasta laitaan ja kylmältä kalskahtavaa virkakieltäkin muokattiin tiedon ja tahdon voimalla lukijaystävällisemmäksi.  Copywriterin työ mainostoimistossa on Lauralle uusi aluevaltaus, joka jo lyhyessä ajassa on osoittautunut dynaamiseksi, inspiroivaksi ja oivalluksia herättäväksi unelmahommaksi.

Entä mitä Laura puuhaa vapaa-ajalla? Lueskelee kotona kirjaa ja haaveilee matkustamisesta, käy metsäretkellä perheensä kanssa tai pulahtaa pingviinimäisesti hyiseen avantoon hyvässä seurassa.