Menu

Anu Salo

Art Director

Anu

Salo

050 540 7382 anu.salo@c2.fi

Anu on visuaaliset trendit aistiva ja niitä taidokkaasti työssään käyttävä visuaalisen viestinnän ammattilainen. Hän löytää aina parhaan tavan ilmaista asiakkaan sanoma kuvan keinoin.

Taustalla on muotoilijan koulutus suuntautumisena tuotemuotoilu ja -viestintä ja viimeisimpänä audiovisuaalisen viestinnän tutkinto. Työkokemusta on useista eri mainostoimistoista niin Kristiinankaupungista, Jyväskylästä, Kokkolasta kuin Helsingistäkin. Kokemusta löytyy myös yrittäjänä toimimisesta visuaalisen viestinnän kentällä. Graafisen muotoilun lisäksi osaamiseen kuuluu kuvitusten teko. Vastikään hankittu osaaminen liikkuvan kuvan osa-alueella antaa potkua visuaalisen viestinnän tekoon.

Anun mielestä on tärkeää pitää itsensä ammatillisesti vireessä seuraamalla mainosalan kanavia ja mitä ympärillä tapahtuu. On tärkeää oppia jatkuvasti jotain uutta niin työelämässä, kuin vapaa-ajallakin. Parhaat kiksit hän saa, kun pääsee suunnittelemaan luovasti visuaalisia ilmeitä. Yritys-, tapahtuma-, ja tuoteilmeiden suunnittelun lisäksi erityisesti aluebrändäys on lähellä sydäntä.

Anu diggailee road tripeistä. Uusien paikkojen löytäminen on suosikkipuuhaa ja antaa paljon inspiraatiota.