# Liikkuva kuva liikuttaa: videot ja sisältömarkkinointi

04.06.2015

Liikkuva kuva liikuttaa

Lähes puolet internetin liikenteestä on videoita. Videot purevat myös C2:n omissa sisällöissä: analytiikka kertoo, että ne osallistavat kuva- ja tekstipostauksia enemmän.

Viimeisen kuukauden aikana kiinnostusta ovat herättäneet videomainonnasta ja mainonnan kohdentamisesta kertovat pätkät sekä #katuliitupaiva-video. Vaasan sairaanhoitopiirin tiedotuslehteä puolestaan esittelimme stopmotion-videon avulla. Lisäksi kunniamaininnan ansaitsee jo perinteeksi muodostunut C2:n vappuvideo.

Videot tarjoavat mahdollisuuden esitellä yritystä ja sen tarjoomaa persoonallisesti, luovasti ja asiantuntevasti. Ajankohtaiset aiheet sekä kohderyhmille hyödyllistä ja viihdyttävää sisältöä tarjoavat videosisällöt toimivat.

Pelkkä videoiden tehtailu ei kuitenkaan ole avain onneen. Tuloksellinen sisältömarkkinointi videoiden avulla edellyttää paitsi kiinnostavia sisältöjä, myös omista tavoitteista käsin toteutettua kohdennusta. Ainoastaan kohdennuksen avulla video löytää yleisönsä ja yleisö heitä puhuttelevan sisältönsä.

Jos kohderyhmiesi puhutteleminen liikkuvan kuvan avulla kiinnostaa, ota yhteys Mikkoon!