# #Snöörit – ainutlaatuinen formaatti

19.01.2017

Reality ja tubemaailma ovat nyt todellinen match made in heaven! Olemme yhdistäneet nuo kaksi ainutlaatuiseksi ja ennennäkemättömäksi formaatiksi #Snöörit-realitysarjassa. #Snöörit on meidän konseptoimamme, käsikirjoittamamme ja tuottamamme sarja. Sarjassa opiskelijat Vaasan yliopistosta ja VAMKista näyttävät, millaista on tekniikan opiskelu Vaasassa.

Reaaliajassa elävä #Snöörit koostuu erilaisista jaksoista. Pääjaksoissa seurataan opiskelijoiden elämää perinteisen realityn keinoin. Tehtävänantojaksoissa osallistujat oppivat tubettamisesta Suomen ykköstalenteilta ja kuulevat kilpailutehtävänsä. Osallistujien omat vlogit puolestaan toimivat kanavana osallistua tehtäviin ja näyttää katsojille opiskelijan arkea. Mietimme #Snöörien kohderyhmää tarkasti ja valitsimme sarjan tärkeimmäksi julkaisualustaksi YouTuben. Vlogimaisuus ja oikeat opiskelijat puhuttelevat haluttua kohderyhmää: opiskelupaikkaa valitsevia nuoria.

#Snöörit on osoitus upeasta yhteistyöstä useiden vaasalaisten organisaatioiden välillä. Sen ovat tilanneet Vaasan ammattikorkeakoulu, Vaasan yliopisto, Vaasan kaupunki ja VASEK. Ja tiedättekö mitä, tälle me nostamme hattua: tilaajat ovat rohkeasti päästäneet tekniikan koulutuksen ja opiskelijaelämän markkinoijiksi heidät, jotka siitä parhaiten tietävät. #Snööreissä kuuluu opiskelijan ääni!

Antaa toteutuksen puhua puolestaan – katso tästä #Snöörien ensimmäinen tehtävänantojakso!

 

Tahdotko tietää lisää?

snöörit.fi

youtube.com/snööritvaasa

facebook.com/vaasansnoorit/