# Ai niin, meiltä voi myös ostaa.

26.08.2015

B2B-palvelut

B2B-palveluiden myynti sosiaalisessa mediassa ei toimi yhtä yksinkertaisesti, kuin palveluiden ja tuotteiden myynti suoraan kuluttajille. B2B-puolella tuotteet ovat tyypillisesti suurempia investointeja eivätkä hetken mielijohteesta tapahtuvia ostoksia. Tämän vuoksi yritysten tulee keskittyä pitkän tähtäimen tarinankerrontaan. Kaikkien brändien ytimessä on tarjottavat palvelut ja tuotteet, jolloin niiden tulee olla suunnitellusti mukana kerrottavissa tarinoissa.

Aktiivinen ja johdonmukainen sisällöntuotanto saa asiakkaasi ymmärtämään minkälaisia tuotteita sinulta saa ja näin hän tietää mitä on tarjolla. Kun on aika ostaa potentiaalinen asiakkaasi tietää mistä tarvittavaa palvelua saa. Jatkuvan sisällöntuotannon avulla ostaja löytää yrityksesi myös hakukoneiden avulla verkosta – onhan tuotteista ja palveluista on tuotettu laadukkaita sisältöjä jo pidempään, nostaen pisteitäsi hakukoneille.

Kukaan ei jaksa seurata yritystä, jos kaikki sisällöt huokuvat samaa ”osta tästä”, mutta aina ei myöskään tarvita samaa höpöhöpöä ja brändin rakentamista – joskus voi tylysti myydä. Järjestelmällinen myynti on tärkeää, ja jos nyt on hyvä aika ostaa jotain, siitä voi ja kannattaa myös kertoa.

Tässä linkit, joiden kautta voit tarkastella palveluitamme ja ottaa yhteyttä.